Undervisningsmaterialer

Undervisningsmaterialer

På disse sider kan du finde foredrag og materialer fra hvert Børnenes Universitet. Tanken er, at materialerne kan bruges som inspiration i natur og teknologi-undervisningen i skolerne. Desuden har vi samlede de bedst egnede aktiviteter fra Børnenes Universitet 2014 i en materialekasse, der kan lånes af skoler.Læs mere om materialekassen her.

Vær opmærksom på:
Børnenes Universitet er for børn i alderen 9-12 år og materialet egner sig således primært til natur og teknologi-undervisningen i 3.-6. klasse. Som underviser skal du desuden være opmærksom på, at materialerne er udarbejdet med henblik på brug ved Børnenes Universitet. Vi har således ikke taget højde for, hvilke materialer der er tilladt for eleverne at bruge i grundskolen eller hvad der er økonomisk muligt i grundskolen. Ikke desto mindre håber vi naturligvis, at du som underviser kan finde inspiration og bidrag til din undervisning på disse sider.

Evt. kommentarer eller spørgsmål kan du rette til projektleder Anne Hansen eller til de ansvarlige for foredrag og workshops (se under disse).

https://www.bornenesuniversitet.dk/undervisningsmateriale
20 MAJ 2024